Udgivet tir d. 26. sep 2017, kl. 12:30

Babysalmesang i Ølsted.

Forældre og deres babyer fra Ølsted og Kregme tilbydes babysalmesang i Ølsted kirke hver torsdag kl 9.30, hvor efter der bydes på en kop kaffe/te i Rytterskolen ved kirken.

Babysalmesang er en times sanseoplevelse, hvor smukke klange, babyernes egne lyde og forældrenes sang klinger sammen. Alle forældre får inspiration til både lege og sange og til samvær med barnet.

Timen indeholder både nye og gamle sange og salmer, danse, rim og remser. Alt foregår på det lille barn præmisser, og der er ingen forventning om, at man som forældre kan synge for at deltage. Børnene kan være mellem 0 og 12 måneder gamle. Det er kirkesanger Maria Schou Petersen, der leder babysalmesangen.

Babysalmesang er gratis.

Tilmelding kan ske til Kirkekontoret i Ølsted på mail oelstedkirkekontor@outlook.com eller til Maria på 29460714.

Kategorier Kregme og Ølsted Kirker