Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 14. oktober 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Anders Wejrup

Vi starter sæsonen med ”Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud” – foredrag med Anders Wejrup.

Få et enestående og unikt indblik bag facaden i Nordisk Fjer, og hør om de rystende og meget dramatiske begivenheder, der førte til Nordisk Fjer koncernens sammenbrud i 1990 og bestyrelsesformandens selvmord, fra en der har haft det helt tæt inde på kroppen de sidste mere end 25 år. Hvad var det egentlig, der skete bag facaden på de bonede gulve i den børsnoterede koncern Nordisk Fjer i det, der er blevet kaldt ”Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale”.

Et foredrag med bid og nerve i, som får dig op af stolen.

Det koster kun kr. 40.00 for foredrag, kaffe og kage. Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Kregme eller Ølsted sogn.

HUSK tilmelding fra mandag den 11. oktober