Dato Torsdag d. 13. januar 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Niels-Erik Jørgensen

Det skulle jo – som så meget andet – have været forrige år, da Højskolesangbogen fyldte år. Nu har den så fået et par år mere på bagen; men snydes skal vi ikke. Vi får besøg af efterskolelærer Niels-Erik Jørgensen med foredraget ”Højskolesange gennem 125 år”. Han fortæller: ”Den 12. november 2020 udkom den 19. udgave af ”Den Blå” – ”Højskolesangbogen”, sangbogen, som udkom første gang i 1894, hvor den ganske vist ikke hed Højskolesangbogen og såmænd heller ikke var blå. Vi skal se på sangbogens udvikling – og så skal vi naturligvis synge.

Det koster kr. 40,00 for det hele. Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Kregme eller Ølsted sogn.

HUSK tilmelding fra mandag den 10. januar.