Dato Torsdag d. 7. april 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Konsul Henrik Hjernø Sørensen

Nu skal vi vidt omkring. Vi skal høre om ”40 år i den danske udenrigstjeneste”. Vi får besøg af fhv. konsul Henrik Hjernø Sørensen, som fortæller om sit arbejde og liv under udstationeringer for Udenrigsministeriet igennem mere end 40 år. Henrik har været udstationeret på de danske ambassader i 10 lande verden rundt, og vil fortælle om bl.a. bistand til danskere i udlandet, fængslinger, hospitalsophold, pas- og visa-situationer m.m. Men også om familielivet på de forskellige destinationer.

Foredraget indeholder desuden en beskrivelse af Henriks mange rejser og oplevelser med HKH Prins Henrik i Kina. Hertil kommer andre arrangementer gennem årerne med Kongehuset og HM Dronningen.

Det koster kr. 40,00 inkl. kaffe og kage.

Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Kregme eller Ølsted sogn.

HUSK tilmelding fra mandag den 31. marts.