Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Foredrag Rytterskolen

OKT
13

Foredrag Rytterskolen


Dato Torsdag d. 13. oktober 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Ølsted Kirke, Hovedgaden 14, 3310 Ølsted
Medvirkende
Kim Hartzner
Pris
50
Foredrag Rytterskolen

Vi skal have et Indblik i det lukkede Nordkorea. Dette foredrag skulle vi have haft for nogle år siden, nemlig den gang Nordkorea ofte var i medierne. Men landet er stadig meget tillukket, så på den måde er foredraget vel evigt aktuelt, desværre.

Vi får besøg af Kim Hartzner, som har besøgt Nordkorea ni gange. Den gang var han generalsekretær i Mission Øst, i dag har han startet en anden hjælpeorganisation ved navn Mission10forty.

Kim Hartzner var i Nordkorea bl.a. for at tilse uddeling af fødevarer til 33.000 underernærede småbørn i institutioner. Han har et indgående kendskab til landet, der er ramt af både handelsboykot og naturkatastrofer. 11 millioner nordkoreanere er underernærede. Det er over 40 procent af befolkningen!

Kim Hartzner fortæller bl.a. om nordkoreanernes levevilkår og gå-på-mod trods landets enorme udfordringer. Landet står overfor den værste fødevarekrise i dette århundrede. Det skyldes gentagen fejlslagen høst p.g.a. oversvømmelser, tørke og internationale sanktioner. Situationen er så desperat, at der må vandes med håndkraft i forsøg på at redde afgrøderne.

Kom og hør om et land, som næppe nogen af os har besøgt - eller kommer til at besøge.

Det foregår i Rytterskolen, Hovedgaden 14, Ølsted. Det koster kr. 50,00 at deltage; men så får du også kaffe og hjemmebag til. Du kan betale kontant eller med MobilePay, når du kommer.

Du behøver ikke at tilmelde dig; men der er begrænsede pladser, så vil du være sikker, så kontakt Hanne, tlf.  47 74 95 84, mail: 1308hanne@gmail.com eller Ruth, tlf. 47 74 95 35 mail: rut-hpl@youmail.dk

Alle er velkommen. Vi glæder os til at se dig – og tag gerne naboen med.

Husk, du kan benytte Kirkebilen, hvis du bor i Ølsted eller Kregme sogn.